ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το πρώτο βιβλιοχαρτοπωλείο Ζάχος άνοιξε την περίοδο 1960 στην διεύθυνση Πλαστήρα 8 στην Καρδίτσα απο τα αδέρφια Δημήτριος και Πέτρος Ζάχος. Επι συνεχή έτη ήταν απο τα λίγα βιβλιοχαρτοπωλεία στην Καρδίτσα όπου κάλυπτε όλο το φάσμα προϊόντων της εποχής εκείνης. Την περίοδο1975 μετεφέρθη στην οδό Τερτίπη όπου και λειτουργούσε σαν εταιρεία Ζάχος Δημήτριος και Πέτρος, λόγο ανέργεσης του κτιρίου "Πανόραμα".

Απο το 1993 και μέχρι σήμερα εγκαταστάθηκε ξανά στο νέο κτήριο Πανόραμα στην οδό Πλαστήρα 8 υπο τη διεύθυνση του Δημητρίου Ζάχου,

Απο το 2005 και μετά η επιχείρηση πέρασε στη 2η γενιά και στο γιό του Δημήτρη, Μάκη Ζάχο όπου ανήκει και λειτουργεί μέχρι σήμερα με την επωνυμία "Ζάχος Βιβλιοχαρτοπωλείο".


προσφορα

Οι πελάτες είναι για εμάς η καλύτερη μας διαφήμηση.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να εξαντλήσετε τις επιθυμίες σας για είδη γραφείου και χαρτικά αλλά και να βρείτε όλους τους τίτλους λογοτεχνικών, σχολικών, εξω-σχολικών, βοηθημάτων, ξενόγλωσσων και επιστημονικών βιβλίων. Επίσης η προσπάθεια που κάνουμε για την τοπική βιβλιογραφία είναι πρωτοποριακή στην Καρδίτσα μιας και διακινούμε τοπικές εκδόσεις νέες αλλα και παλιές, καθιστώντας την βιβλιοθήκη μας σημεία αναφοράς για την περιοχή μας.

Με ιστορία μεγαλύτερη του μισού αιώνα το "Βιβλιοχαρτοπωλείο Ζάχος" αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τομέα του, στην πόλη της Καρδίτσας.


οραμα

Η παρουσία μας στο internet ξεκινά απο το 2002 και παρουσιάζει συνεχή άνοδο με ευχαριστημένους πελάτες μακριά απο την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα.

Τον Άυγουστο του 2014 ολοκληρώθηκε μια σημαντική ανακαίνιση στους χώρους του καταστήματος με την ενοποίηση του υπάρχοντος χώρου με παράπλευρο κτίριο, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότες ανέσεις αλλά και επιλογές στο κοινό. Ιδιαίτερα στο χώρο του βιβλίου, όπου δόθηκε και η μεγαλύτερη έμφαση από την διεύθυνση του καταστήματος, το κοινό μπορεί να αναζητήσει ανάμεσα σε χιλιάδες προτάσεις αυτή που αναζητά !

 

store

paypal

 

Job Done! - Slumdog Team