Μενού
Καλάθι

Βιβλιοχαρτοπωλείο Ζάχος

Μπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού με την επιλογή Επισκέπτη (Guest Account), και συμπληρώνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής/χρέωσης της παραγγελία σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλους τους πιθανούς τρόπους πληρωμής

Πληρωμή με κάρτα

(πιστωτική/χρεωστική) είτε με την EveryPay, είτε με την PayPal.

Πληρωμη με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

(πρίν καταθέσετε όμως περιμένετε την επιβεβαίωση ότι η παραγγελία σας είναι ολοκληρωμένη απο εμάς)

Πληρωμή με αντικαταβολή

με τις συνεργαζόμενες εταιρίες Ταχυμεταφορών.

Πληρωμή στο κατάτημα

Πληρώνετε με την παραλαβή της παραγγελία σας σε ένα απο τα καταστήματά μας


Για παραγγελίες εντός της πόλης της Καρδίτσας η διανομή στο χώρο σας είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες εκτός της πόλης μας (σε όλη την Ελλάδα) αποστέλλονται είτε με υπηρεσία ταχυμεταφορών είτε με μεταφορική ανάλογα με την επιθυμία σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι συνδεδεμένο με την φυσική αποθήκη μας και εμφανίζει τις διαθεσιμότητες των προϊόντων μας σε ένα ποσοστό 99%.

Η ενημέρωση της αποθήκης γίνεται καθημερινά τις βραδυνές ώρες κυρίως αλλά και ανα τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

Οπότε εάν το προϊόν εμφανίζεται ως άμεσα διαθέσιμο, τότε 99% θα παραδοθεί σε εσάς την ίδια (για την πόλη μας) ή την επόμενη ημέρα (για αποστολές σε όλη την Ελλάδα).

Σε κάθε περίπτωση το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας για άμεση ενημέρωση είτε στα αποθέματα και στην εξέλιξη της παραγγελία σας.

Τα 60+ χρόνια παρουσίας μας στο χώρο σας παρέχουν την εγγύηση των προϊόντων και της εξυπηρέτησης που σας παρέχουμε. Οι έλεγχοι τόσο του προσωπικού μας αλλά και οι συνεργαζόμενες εταιρίες μας μας βοηθάνε στο να εγγυόμαστε after sales υποστήριξη. Αν παρόλα αυτά παραλάβετε επιβεβαιωμενα κάποιο λάθος ή προβληματικό προϊόν πρώτοι θα σας προτείνουμε την επιστροφή των χρημάτων σας ή την αντικατάστασή του με δικά μας έξοδα.

Άλλωστε "... οι πελάτες μας είναι η καλύτερή μας διαφήμιση .."

Καταβάλλουμε κάθε μέρα προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο σε επικοινωνιακό όσο και τιμολογιακό κομμάτι των πελατών μας. Η ποικιλία των προϊόντων μας, οι χρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου μας εγγυώνται σε εσάς την άριστη εξυπηρέτηση και after sales υποστήριξη σε όποιο κομμάτι μπορούμε.

Πάνω από όλα όμως είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που επιδιώκουμε με κάθε πελάτη μας και η εμπειρία εξυπηρέτησης που θέλουμε να έχουν όλοι, ένας ένας.

Αυτό που μπορούμε να σας βεβαιώσουμε είναι ότι .. θα μας ξανα-προτιμήσετε !


Οι συνεργασίες μας στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι αμέτρητες τόσο στην πόλη μας όσο και εκτός. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις ενός σχολείου/φροντιστηρίου σε υλικά και αναλώσιμα και είμαστε εδώ για να δώσουμε την καλύτερη λύση που μπορούμε για να σας καλύψουμε.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές που όπως καταλαβαίνεται δεν εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γιατί οι ανάγκες είναι διαφορέτικές ανάλογα τον πελάτη.

Για να επωφεληθείτε και εσείς μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας με ένα τηλέφωνο είτε με email και ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας να "χτίσει" μια προσφορά πάνω στις ανάγκες σας.

Η συνεργασία μας με σχολεία/φροντιστήρια επεκτείνεται και πέρα από τον νομό μας με ελκυστικές προτάσεις τόσο στις τιμές όσο και στον τρόπο παραλαβής των παραγγελιών.

Ο κατάλογός μας περιέχει πάνω από 70.000 κωδικούς προϊόντων.

Όπως καταλαβαίνεται η διαχείριση και προβολή και με περιθώρια λάθους 1% αποκλείει ή προβάλει λάθος τουλάχιστον 500 προϊόντα.

Σε περίπτωση που κάποιο βιβλίο ή προϊόν δεν μπορείτε να το βρείτε στον κατάλογό μας αφήστε εμάς να ψάξουμε για εσάς ..

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έχουμε την απάντηση που ψάχνετε το συντομότερο

Η επιχείρησή μας είναι συμβεβλημένη τόσο απο τον ΟΓΑ (ΟΠΕΚΑ) όσο και απο τον ΟΑΕΔ για την εξαργύρωση των Δελτίων Αγοράς Βιβλίων (Κουπονιών).


Η επιχείρησή μας είναι σημείο διανομής συγγραμμάτων για τους φοιτητές του νομού μας (ΕΥΔΟΞΟΣ). 

Φυσικά και μπορείτε να βάλετε την παραγγελία σας και να την παραλάβετε απο όποιο κατάστημα επιθυμείτε. 

1) Κεντρικό Κατάστημα : Πλαστήρα 8 - Καρδίτσα

2) Υπκμα Σοφάδων : Κιερίου 118 - Σοφάδες Καρδίτσας

ΙΣΤΟΡΙΑ

Με ιστορία μεγαλύτερη του μισού αιώνα το "Βιβλιοχαρτοπωλείο Ζάχος" αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τομέα του, στην πόλη της Καρδίτσας.

Το πρώτο βιβλιοχαρτοπωλείο Ζάχος άνοιξε την περίοδο 1960 στην διεύθυνση Πλαστήρα 8 στην Καρδίτσα απο τα αδέρφια Δημήτριος και Πέτρος Ζάχος. Επι συνεχή έτη ήταν απο τα λίγα βιβλιοχαρτοπωλεία στην Καρδίτσα όπου κάλυπτε όλο το φάσμα προϊόντων της εποχής εκείνης. Την περίοδο1975 μετεφέρθη στην οδό Τερτίπη όπου και λειτουργούσε σαν εταιρεία Ζάχος Δημήτριος και Πέτρος, λόγο ανέργεσης του ιστορικού κτιρίου "Πανόραμα" στο κέντρο της Καρδίτσας.

Απο το 1993 και μέχρι σήμερα εγκαταστάθηκε ξανά στο νέο κτήριο Πανόραμα στην οδό Πλαστήρα 8 υπο τη διεύθυνση του Δημητρίου Ζάχου,

Απο το 2005 και μετά η επιχείρηση πέρασε στη 2η γενιά και στο γιό του Δημήτρη, Μάκη Ζάχο όπου ανήκει και λειτουργεί μέχρι σήμερα με την επωνυμία "Ζάχος Βιβλιοχαρτοπωλείο".

Το 2015 εκμισθώθηκε διπλανό κατάστημα διπλασιάζοντας τον χώρο του καταστήματος στα 140τ.μ. (και 140 τ.μ. αποθήκη) δίνοντας στους πελάτες ένα σημείο αναφοράς και στο χώρο του βιβλίου.

Το 2017 εκμισθώθηκε 2ο διπλανό κατάστημα τριπλασιόζοντας το φυσικό χώρο του καταστήματος στα 210 τ.μ. περίπου και 70 τ.μ. πατάρι προσβάσιμο στους πελάτες όπου υπάρχει μόνιμη έκθεση σχολικής και μή τσάντας όλο τον χρόνο. Επίσης δόθηκε έμφαση στο νέο κατάστημα στον χώρο της χειροτεχνίας και του εκπαιδευτικού παιχνιδιού.

Το 2021 ανοίξαμε το πρώτο μας υποκατάστημα στους Σοφάδες Καρδίτσας με σκοπό να παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση σε πελάτες μας που δεν μπορούσαν καθημερινά να βρίσκονται στο κεντρικό μας κατάστημα. Ο χώρος που στεγάσαμε το υποκατάστημά μας είναι ιδιαίτερης σημασίας και συγκίνησης για εμάς μιας και αποτελούσε ένα απο τα πρώτα βιβλιοχαρτοπωλεία της περιοχής των Σοφάδων υπο τη λειτουργία του αείμνηστου κ.Βαγγέλη Ζουρνατζή. Ο κύριος Βαγγέλης ήταν ιδιαίτερος φίλος και συνεργάτης και είχε ο ίδιος και οι οικογένειά του δημιουργήσει την επιχείρησή του που μένει στην ιστορία σαν το Βιβλιοχαρτοπωλείο Ζουρνατζής. 

Πλέον σε ένα χώρο άνω των 200 τ.μ. στο κεντρικό μας κατάστημα στην Καρδίτσα, αποθήκη 130 τ.μ. και με το υποκατάστημα Σοφάδων 100 τ.μ. προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εμπειρία αγοράς απο το χώρο του βιβλίου, της γραφικής ύλης, της χειροτεχνίας-ζωγραφικής, των αναλωσίμων, των εκτυπωτικών εργασιών μέχρι και του εκπαιδευτικό παιχνίδι για τους μικρούς μας μπόμπιρες με 2 σημεία διανομής.

Στα καταστήματά μας και μέσα απο το eshop μπορείτε να εξαντλήσετε τις επιθυμίες σας για είδη γραφείου και χαρτικά αλλά και να βρείτε όλους τους τίτλους λογοτεχνικών, σχολικών, εξω-σχολικών, βοηθημάτων, ξενόγλωσσων και επιστημονικών βιβλίων. Επίσης η προσπάθεια που κάνουμε για την τοπική βιβλιογραφία είναι πρωτοποριακή στην Καρδίτσα μιας και διακινούμε τοπικές εκδόσεις νέες αλλα και παλιές, καθιστώντας την βιβλιοθήκη μας σημεία αναφοράς για την περιοχή μας.

Σας προτείνουμε να μας επισκεφθείτε φιλικά για έναν καφέ και μια γνωριμία. Το προσωπικό μας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χαρά μας ο προβληματισμός σας και η καλύτερη δυνατή λύση στις απαιτήσεις σας. Άλλωστε 

"...Οι πελάτες μας, είναι για εμάς η καλύτερη μας διαφήμηση..."