Μενού
Καλάθι

Frequently Asked Questions

Συνήθεις Ερωτήσεις - Άμεσες απαντήσεις

Μπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού με την επιλογή Επισκέπτη (Guest Account), και συμπληρώνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής/χρέωσης της παραγγελία σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλους τους πιθανούς τρόπους πληρωμής

Πληρωμή με κάρτα

(πιστωτική/χρεωστική) είτε με την EveryPay, είτε με την PayPal.

Πληρωμη με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

(πρίν καταθέσετε όμως περιμένετε την επιβεβαίωση ότι η παραγγελία σας είναι ολοκληρωμένη απο εμάς)

Πληρωμή με αντικαταβολή

με τις συνεργαζόμενες εταιρίες Ταχυμεταφορών.

Για παραγγελίες εντός της πόλης της Καρδίτσας η διανομή στο χώρο σας είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες εκτός της πόλης μας (σε όλη την Ελλάδα) αποστέλλονται είτε με υπηρεσία ταχυμεταφορών είτε με μεταφορική ανάλογα με την επιθυμία σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι συνδεδεμένο με την φυσική αποθήκη μας και εμφανίζει τις διαθεσιμότητες των προϊόντων μας σε ένα ποσοστό 99%.

Η ενημέρωση της αποθήκης γίνεται καθημερινά τις βραδυνές ώρες κυρίως αλλά και ανα τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

Οπότε εάν το προϊόν εμφανίζεται ως άμεσα διαθέσιμο, τότε 99% θα παραδοθεί σε εσάς την ίδια (για την πόλη μας) ή την επόμενη ημέρα (για αποστολές σε όλη την Ελλάδα).

Σε κάθε περίπτωση το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας για άμεση ενημέρωση είτε στα αποθέματα και στην εξέλιξη της παραγγελία σας.

Τα 60+ χρόνια παρουσίας μας στο χώρο σας παρέχουν την εγγύηση των προϊόντων και της εξυπηρέτησης που σας παρέχουμε. Οι έλεγχοι τόσο του προσωπικού μας αλλά και οι συνεργαζόμενες εταιρίες μας μας βοηθάνε στο να εγγυόμαστε after sales υποστήριξη. Αν παρόλα αυτά παραλάβετε επιβεβαιωμενα κάποιο λάθος ή προβληματικό προϊόν πρώτοι θα σας προτείνουμε την επιστροφή των χρημάτων σας ή την αντικατάστασή του με δικά μας έξοδα.

Άλλωστε "... οι πελάτες μας είναι η καλύτερή μας διαφήμιση .."

Καταβάλλουμε κάθε μέρα προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο σε επικοινωνιακό όσο και τιμολογιακό κομμάτι των πελατών μας. Η ποικιλία των προϊόντων μας, οι χρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου μας εγγυώνται σε εσάς την άριστη εξυπηρέτηση και after sales υποστήριξη σε όποιο κομμάτι μπορούμε.

Πάνω από όλα όμως είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που επιδιώκουμε με κάθε πελάτη μας και η εμπειρία εξυπηρέτησης που θέλουμε να έχουν όλοι, ένας ένας.

Αυτό που μπορούμε να σας βεβαιώσουμε είναι ότι .. θα μας ξανα-προτιμήσετε !


Οι συνεργασίες μας στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι αμέτρητες τόσο στην πόλη μας όσο και εκτός. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις ενός σχολείου/φροντιστηρίου σε υλικά και αναλώσιμα και είμαστε εδώ για να δώσουμε την καλύτερη λύση που μπορούμε για να σας καλύψουμε.

Σε κάθε τέτοια περίπτωση παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές που όπως καταλαβαίνεται δεν εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γιατί οι ανάγκες είναι διαφορέτικές ανάλογα τον πελάτη.

Για να επωφεληθείτε και εσείς μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας με ένα τηλέφωνο είτε με email και ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας να "χτίσει" μια προσφορά πάνω στις ανάγκες σας.

Η συνεργασία μας με σχολεία/φροντιστήρια επεκτείνεται και πέρα από τον νομό μας με ελκυστικές προτάσεις τόσο στις τιμές όσο και στον τρόπο παραλαβής των παραγγελιών.

Ο κατάλογός μας περιέχει πάνω από 50.000 κωδικούς προϊόντων.

Όπως καταλαβαίνεται η διαχείριση και προβολή και με περιθώρια λάθους 1% αποκλείει ή προβάλει λάθος τουλάχιστον 500 προϊόντα.

Σε περίπτωση που κάποιο βιβλίο ή προϊόν δεν μπορείτε να το βρείτε στον κατάλογό μας αφήστε εμάς να ψάξουμε για εσάς ..

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έχουμε την απάντηση που ψάχνετε το συντομότερο

Η επιχείρησή μας είναι συμβεβλημένη τόσο απο τον ΟΓΑ (ΟΠΕΚΑ) όσο και απο τον ΟΑΕΔ για την εξαργύρωση των Δελτίων Αγοράς Βιβλίων (Κουπονιών).


Η επιχείρησή μας είναι σημείο διανομής συγγραμμάτων για τους φοιτητές του νομού μας (ΕΥΔΟΞΟΣ).